Drone – camera

Neem poolshoogte

Luchtopname

Drone luchtbeelden vormen zowel een esthetisch als functioneel gegeven. Ze bieden een unieke kijk op uw project en zorgen voor een dynamischer eindresultaat indien ze worden gecombineerd met timelapse beelden.

Foto’s of videobeelden gemaakt met een drone bieden meer dan wat op het eerste zicht lijkt. Onder de voorwaarde dat professioneel equipment wordt gebruikt, kunt u uiterst nauwkeurige beelden van uw project bekomen. U kunt ook de kijkhoek aanpassen aan uw wensen: schuine vlakken, verticale vlakken, panoramafoto’s…

Uw project uit de lucht bekeken

Buildevolution biedt u een betaalbare drone service aan op maat van uw behoeften. U kunt deze drone beelden ofwel in combinatie met onze timelapse beelden gebruiken voor een dynamischer eindresultaat, ofwel kunt u de drone beelden exclusief gebruiken.

De drone geeft letterlijk vleugels aan je project. Het biedt een unieke opvolging en een spectaculair beeld. Met de drone bereikt u plaatsen die voorheen niet toegankelijk waren zonder zeer dure apparatuur (een helikopter bvb). Luchtbeelden laten je project vanuit een nieuwe hoek ontdekken.

Luchtbeelden met drone zijn een geweldige promotool, profiteer ervan!

Camera opnames

Gedurende uw project is het mogelijk om, in functie van de vooruitgang der werken, een of meerdere keren camerabeelden te maken. Gecombineerd met de timelapse beelden en met de eventuele drone luchtopnames, zorgen ze voor een dynamisch eindresultaat.

Het doel hiervan is om bepaalde elementen in detail te kunnen weergeven. Dat kan de binnenzijde van een gebouw zijn, handelingen van arbeiders, speciale machines of uitvoeringsmethoden. Dit biedt aan de kijker een meer gedetailleerde kijk op de werken.

Hier kan u een voorbeeld vinden waarin timelapse, drone luchtbeelden en camerabeelden worden gecombineerd: Combinatie van time-lapse, drone en camera!

Fotogalerij