Webplatform

Toegang tot je project 24 uur per dag vanaf elk apparaat!

Je bouwproject in beeld

Via het platform van Buildevolution kun je de voortgang van al je bouwprojecten 24/7 volgen. Dankzij onze in realtime verbonden high-definition camera’s kun je de voortgang van je bouwprojecten eenvoudig volgen.

De applicatie is ideaal voor projectontwikkelaars, architecten, ontwerpbureaus en bouwplaatsmanagers en is ontwikkeld om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van bouwplaatsopvolging.

Je kunt ook gemakkelijk gebruikers aan het project toevoegen, of dat nu onderaannemers, je klant of je projectteam zijn!

Ontdek hieronder meer!

Volg elk project afzonderlijk op

Het Buildevolution platform is per project georganiseerd en stelt je in staat deze in realtime te bekijken. Zoom in op elke foto en volg de voortgang van op afstand.

Je kunt foto’s ook per e-mail versturen of delen op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter of Linked In.

Maak bladwijzers van je favoriete foto’s en download de foto’s die je wilt gebruiken in een presentatie of om te retoucheren.

Een ideale oplossing voor architecten, projectontwikkelaars, projectmanagers of bouwplaatsmanagers.

Een dagboek der werken in beelden

Maak voor elk project bladwijzers zodat je de foto’s dagelijks kunt gebruiken, zoals een dagboek der werken.

Voeg het weer van de dag toe en voeg een of meerdere opmerkingen toe aan de geselecteerde foto. U kunt ook de zichtbaarheid van de bladwijzer selecteren en een overzicht krijgen van de bladwijzers die al zijn geselecteerd en van de bladwijzers die zijn gemarkeerd door uw collega’s op de werf.

Toegankelijk vanaf eender welk toestel