Timelapse

4K video voor werfopvolging

Wat is het ?

Timelapse is een videotechniek waarbij continu beelden worden gemaakt van een langdurig proces. Deze beelden worden samengevoegd tot een video waarop de evolutie van dit proces versneld te zien is.

Deze techniek laat toe om zeer trage activiteiten van dagen, maanden en zelfs jaren weer te geven in een korte spectaculaire video van enkele minuten.

De Buildevolution expertise

Buildevolution is gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteits timelapse video’s waarbij de beelden ten allen tijde raadpleegbaar zijn op een webplatform.

Om een hoge kwaliteit te garanderen, worden onze timelapse videos met professionele camera’s gerealiseerd uitgerust met een breedhoeklens.

De beelden worden op een regelmatig tijdsinterval gemaakt (bvb om de 5 minuten) en vervolgens naar ons webplatform gestuurd dat 24/7 raadpleegbaar is. Op het einde van het project realiseren we een timelapse video waarin al deze beelden worden gecombineerd.

Timelapse is een originele manier om uw project voor te stellen met een onbetwistbare toegevoegde waarde.

Het is ook mogelijk om timelapse te combineren met drone beelden en virtual reality voor een verbluffend resultaat!

Timelapse door Buildevolution wil zeggen

Foto’s in hoge resolutie

Foto’s die op elk moment raadpleegbaar zijn via ons webplatform

Installatie van de camera op uw werf door ons

Assistentie en support gedurende het hele project

100% autonome service

Activiteiten

Wij richten ons in hoofdzaak op het opvolgen van bouwwerven met een duur van enkele dagen tot meerdere jaren. Daarnaast bieden wij een breed pakket van diensten aan:

*Dit is een niet exhaustieve lijst, stuur ons uw idee en wij engageren ons om het te realiseren!”

Installatie op de werf